Partnereink

Több mint 25 éves gyártási tapasztalattal bíró cég, az autóipar egyik meghatározó beszállítója, mind egyedi automatizálás, mind standard berendezések terén.

Több évtizede a piacon működő amerikai cég, hőprofilmérők és forrasztó kemence monitoring rendszereket gyárt. Termékei ipari standard-ként vannak számon tartva világszerte. A monitoring rendszerek alkalmazása, mely a leszármaztathatóságon keresztül a minőség tartásához és javításához járul hozzá, az elmúlt években került előtérbe.

Több, mint egy évtizede az elektronikai piacon tevékenykedő szolgáltató cég. Távol-keleti gyártók termékeinek európai piacokra történő adaptálásával és értékesítésével, valamint szerviz támogatásával foglalkozik egyrészt SMT, másrészt back-end automatizálás és javítás területén.

30 éves múltra visszatekintő német forrasztó kemence (Reflow) gyártó. Az iparban egyfajta zászlóshajóként tartják számon innovatív technológiai megoldásai miatt. Termékei: reflow kemencék, vákuumos kemencék, UV és IR kikeményítő kemencék, hőkamrák.

Több, mint 50 éves svájci cég, az ultrahangos technológia széles körű ipari alkalmazásainak egyik megteremtője. Termék portfóliójából az ultrahangos műanyag és fém hegesztő berendezések forgalmazásával és támogatásával foglalkozunk. Folyamatosan bővülő igény merül fel ilyen berendezések iránt az autóiparban.

Taiwani berendezés gyártó, a világ négy legnagyobb ún. roncsolásmentes teszt berendezés gyártója között van nagyjából 15%-os világpiaci részesedéssel. Termékei: Automatikus optikai ellenőrzők (AOI), Forraszpaszta vizsgálók (SPI), Röntgen berendezések (AXI), In-circuit és funkcionális teszt berendezések. Cégünk az első 3 típust támogatja Magyarországon.

MLT Intelligens alkatrész tároló rendszerek